Ta deg en pause

Annonse

Vant Volvo-konkurranse – reiser til Brasil

Gutta hos Volvo Truck Center på Rud i Bærum vant semifinalen i VISTA-konkurransen. Nå er de i gang med å forberede seg for verdensfinalen som arrangeres i Brasil til sommeren.

0

Annonse

Konkurransen ble arrangert i Gøteborg, her konkurrerte de mot fire andre lag fra andre norske Volvo-forhandlere.

VISTA-konkurransen er verdens største servicemarkedskonkurranse. Mer enn 18.000 servicemedarbeidere fra Volvos globale forhandlernettverk deltar i konkurransen. Totalt har 101 lag fra Norge deltatt i omfattende innledende runder.

Volvo Truck Center
Det norske laget i aksjon med oppgaveløsning, fra venstre ser vi Terje Kårstad, Fredrik Staal, Alexander Arnesen og Kent Fogtman Jespersen fra Volvo Truck Center på Rud i Bærum. Foto: Volvo.

Les mer: Her er Volvos første el-lastebil

I semifinalen kjempet deltagerne intenst i over tre timer med både teoretiske og praktiske oppgaver, fordelt på seks ulike stasjoner. Teamet fra Rud gjorde det best i de innledende rundene og var dermed en av favorittene foran semifinalen.

Kom inn som nummer to

Laget fra Volvo Truck Center på Furuset kom inn som nummer to. kun et halvt poeng skilte dem fra vinnerlaget.

Annonse

De tre andre norske semifinalistene kom alle fra Wist Last & Buss AS, to team fra Trondheim og ett fra Molde.

I verdensfinalen i Brasil skal laget kjempe for norsk seier mot 39 andre lag fra hele verden.

– VISTA har en lang tradisjon i Norge, og viser hvilken verdi denne konkurranse har for kompetanseheving og lagånd. Denne gangen hadde vi med over 100 team og rundt 400 deltakere, forteller servicemarkedsmedarbeidere, Stein Grüner, i en pressemelding.

– Dette utgjør nær 60 prosent av alle våre servicemarkedsmedarbeidere, sier han.

Nøkkelen til maksimal driftstid

Han sier videre at høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere gjør det mulig for Volvo Trucks-verksteder å utføre feildiagnostisering og reparere lastebiler «rett første gang», i tide og til høye kvalitetsstandarder. Disse ferdighetene er nøkkelen til å hjelpe kundene med å oppnå maksimal driftstid og lønnsomhet for sine lastebiler.

Selv om Volvo International Service Training Awards (VISTA) er en konkurranse, er hovedmålet å oppmuntre til samarbeid, bygge lagånd og stolthet, samt oppmuntre til egen kompetanseutvikling. VISTA er et viktig hjelpemiddel for servicemarkedspersonell til å øke sin kunnskap og forbedre kvaliteten på sitt arbeid, noe som vil føre til bedre kundeservice og økt kundetilfredshet.

Annonse